Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем след смяна на акумулатора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем след смяна на акумулатора

Тази вечер се наложи да си сменя акумулатора. След като ми го сложиха се оказа, че часовника ми на таболото е нулиран и двете лампи в купето не светят когато ги запалвам. Нагласих часовника и тръгнах. След спиране и запалване на колата часовника всеки път се нулираше. И така цяла вечер. Да не пропсуна, че момчето като проверяваше за утечка видя че някъде нещо не е в ред и аз му казах че лампата в багажника ми свети постоянно поради повреда в ключалката. Махнахме я и уреда заспа. Питам се, може ли този проблем да се дължи на крушката в багажника или нещо стана с компютъра?
    Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Re: Проблем след смяна на акумулатора

Първоначално публикувано от koki
    Тази вечер се наложи да си сменя акумулатора. След като ми го сложиха се оказа, че часовника ми на таболото е нулиран и двете лампи в купето не светят когато ги запалвам. Нагласих часовника и тръгнах. След спиране и запалване на колата часовника всеки път се нулираше. И така цяла вечер. Да не пропсуна, че момчето като проверяваше за утечка видя че някъде нещо не е в ред и аз му казах че лампата в багажника ми свети постоянно поради повреда в ключалката. Махнахме я и уреда заспа. Питам се, може ли този проблем да се дължи на крушката в багажника или нещо стана с компютъра?
    Одеве слагах аларма на служебна кола. Видях, че и на нея часовника и се е нулирал . Други аномалии не съм забелязал все още но мисля, че когато се пипат кабели... така става.
    ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
    sigpic
    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

смени си бушона за плафона

Comment

Working...
      X