Тази вечер се наложи да си сменя акумулатора. След като ми го сложиха се оказа, че часовника ми на таболото е нулиран и двете лампи в купето не светят когато ги запалвам. Нагласих часовника и тръгнах. След спиране и запалване на колата часовника всеки път се нулираше. И така цяла вечер. Да не пропсуна, че момчето като проверяваше за утечка видя че някъде нещо не е в ред и аз му казах че лампата в багажника ми свети постоянно поради повреда в ключалката. Махнахме я и уреда заспа. Питам се, може ли този проблем да се дължи на крушката в багажника или нещо стана с компютъра?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем след смяна на акумулатора
Collapse
X
-
Re: Проблем след смяна на акумулатора
Първоначално публикувано от kokiТази вечер се наложи да си сменя акумулатора. След като ми го сложиха се оказа, че часовника ми на таболото е нулиран и двете лампи в купето не светят когато ги запалвам. Нагласих часовника и тръгнах. След спиране и запалване на колата часовника всеки път се нулираше. И така цяла вечер. Да не пропсуна, че момчето като проверяваше за утечка видя че някъде нещо не е в ред и аз му казах че лампата в багажника ми свети постоянно поради повреда в ключалката. Махнахме я и уреда заспа. Питам се, може ли този проблем да се дължи на крушката в багажника или нещо стана с компютъра?ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment